3D-beelden

Hoogwaardige animaties
Virtuele toepassingen
Innoverende tools

3D beelden

Bent u een projectontwikkelaar, vastgoedmakelaar of architect en wilt u 3D-beelden laten maken van een concept? Bureel Visueel uit Kortrijk is u graag van dienst. Wij hebben ervaring in het maken van realistische animaties. Dankzij deze animatiefoto’s of -video’s krijgt u een beeld van hoe uw project eruit komt te zien.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

3d-visualisatie van een kamer

Onze 3D-beelden geven een realistisch beeld van uw project

Als u werkzaam bent in de projectontwikkeling van vastgoed, dan is het interessant om met 3D-beelden een animatie van uw concept te laten maken. Dankzij deze 3D-visualisatie krijgt u een realistisch beeld van hoe uw project eruit gaat zien. De visualisaties die wij maken, zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna niet van het echt te onderscheiden. Laat bijvoorbeeld een 3D-visualisatie van een woning maken. De beelden zijn interessant voor uw potentiële kopers, doordat zij een levendig idee krijgen van uw concept.

Laat ons uw project tot leven wekken

Heeft u een project op papier staan, waarvan u graag 3D-beelden wilt laten maken? Schakel dan onze hulp in voor een 3D-visualisatie van uw product. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en uw ideeën te bespreken. Wij zijn bereikbaar via info@bureelvisueel.be of telefonisch via +32 (0)56 19 24 36.

Contacteer ons