3D-projectontwikkeling

Hoogwaardige animaties
Virtuele toepassingen
Innoverende tools

3D projectontwikkeling

Bij Bureel Visueel in Kortrijk houden we ons bezig met 3D-projectontwikkeling. Door een realistische visualisatie te ontwerpen, krijgt u een goede impressie van uw ongebouwde project. Bent u bijvoorbeeld werkzaam als architect of als projectontwikkelaar binnen het vastgoed? Onze beelden geven een goede impressie van wat uw project wordt. Dit is interessant voor uw potentiële investeerders of kopers.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

3d-visualisatie van een kamer

3D-projectontwikkeling zorgt voor een snellere verkoop van uw project

Met behulp van 3D-visualisaties creëren wij afbeeldingen en video’s die in werkelijkheid nog niet bestaan. Dit kan bijvoorbeeld een nog te realiseren gebouw of object zijn. Dankzij de visualisatie brengt u uw project tot leven. Deze 3D-projectontwikkeling is een goede manier om ongebouwde architectuur te visualiseren en sneller te verkopen. U gebruikt de beelden bijvoorbeeld in brochures, bouwborden of media-uitingen. Potentiële kopers, huurders of andere geïnteresseerden krijgen dankzij de realistische 3D-beelden, die wij voor u ontwerpen, een duidelijk sfeerbeeld van uw project. Daarnaast is het laten maken van een visualisatie van uw project ook een goede manier om eventuele fouten uit het ontwerp te halen. Dat scheelt in tijd en kosten tijdens de bouw van uw project.

Neem direct contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze 3D-projectontwikkeling? Bekijk welke diensten wij u kunnen leveren en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij maken een realistische visualisatie van uw project aan de hand van de door u aangeleverde tekeningen. Hierin bespreken we graag de mogelijkheden met u. Benader ons via info@bureelvisueel.be of telefonisch via +32 (0)56 19 24 36.

Contacteer ons